Това е покрив на един сливенски гараж, който домакините са превърнали в просторна тераса. Интересното е, че зацветяването на тази площ не е със саксии и с балконски сандъчета, а е решена, като градина в двор. За основа служи самата гаражна плоча. На нея са направени острови с аксесоари и растителност и понеже няма почва, водата се поглъща от прецизно изградена ВИК система.

Това е идея, която дава невероятни възможности. В случай, че използвате ЕКО почва, на този покрив ще може да създадете  БИО градина, екзотичен кът или това което са направили домакините.

Тази градина сякаш нахлува в дневната. Това усещане се създава не само от устрема на пространството, но и от декоративното езеро, което не е изнесено на вън, а е в апартамента. Точно под стълбите.  Със сигурност и тук ВИК специалистите са се постарали. Върху гаражната плоча е създадена е модерна хасиенда, и то чрез един много удобен мезонет където закритото пространство и откритото небе, съжителстват в единство.

Върху гаражната плоча е създадена е модерна хасиенда, и то чрез един много удобен мезонет където закритото пространство и откритото небе, съжителстват в единство.

 

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведе своя коментар
Вашето име