САКСИЯ ОТ ДЪСКИ ЗА РЯЗАНЕ НА ХЛЯБ И ДРЪЖКА ОТ ЛОПАТА

0
2709

Дърводелството е професия, а находчивостта – забавление. В тази връзка екипът ни превърна направата на вещи от несъвместими на пръв поглед материали в хоби. Джером Джером имаше разказ на  темата. Ставаше дума за един който искаше да направи рамка на семейния портрет от капачки за бира, но не сполучи, защото смеси капачките, а в онези години бирите са били в бутилки с различни размери и обиколки на капачките и не му се получи правата линия. За малко да се разведе…. Но нашият случай е друг.

За да направим стенна саксия са ни нужни две дъски за хляб – може и ползвани. Една кръгла и една класическа и счупена дръжка за лопата.  Кръглата дъска ще е основа, класическата – височина, прилежаща към стената, а дръжката на лопатата ще разцепим огледално на две и след като нарежем това което е останало от нея на къси, еднакви парчета, ще направим декоративна обиколка.

Не ни трябва повече от това, което е показано на снимката. Тези материали не са скъпи, но с тях можете да направите впечатляващ аксесоар за балкона, дувара или стените на къщата.

Вече може да засадите любими цветя като използвате найлон или метално готварско фолио за изолация .

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведе своя коментар
Вашето име