„Аз рисувам песничка“ е ново месечно списание за деца над 4- годишна възраст. Пълноцветните му страници са изпълнени със забавления, игри и с възможности за рисуване и оцветяване на илюстрация към текстовете на песничките от детството. В първата книжка избрахме малките ни читатели да илюстрират песента “Зеленчуци, който не яде”. Идеята за това дойде благодарение на децата от 172-ра детска градина в София. Там те с помощта на педагозите и персонала са направили една малка, но много вдъхновяваща, зеленчукова градинка, на която с присъщия си детски възторг са посветили точно тази песен

Списанието „Аз рисувам песничка“ можете да намерите в цялата  национална мрежа за продажба на вестници и списания.

С това списание, малките палавници ще развиват и проявите на сръчност и съобразителност, ще решават логически задачи и ще достигат до нравствените поуки на приказките, които се публикуват е единствено в „Аз рисувам песничка“ под формата на илюстриран текст или комикс.

Всеки брой на списанието е с вложено приложение от дебел картон или фолио стикери с които децата ще „конструират“ триизмерни и двуизмерни, фигури, на хора и животни, които с течение на времето, заедно с образите на героите от приказките, може да се превърнат в красива и забавна колекция от детския кът.

Зарадвайте подрастващите всезнайковци с новия първи брой на “Аз рисувам песничка”. B него чрез една от приказките те ще разберат, че здравето е най-добрият подарък и ще открият начин по-който да го постигнат.

Ще се сблъскат със загадката на лабиринта и логиката на пъзела и ще навлязат в така желания сват на динозаврите.

А чрез игрите и задачите за майсторене децата ви, ще възпитат сръчността и съобразителността си.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведе своя коментар
Вашето име