Младо семейство има възможността да обедини два апартамента, за да получи дом с нужната квадратура, да развихри творческия си потенциал и да създаде жилище, което напълно отговаря на желанията му.

Собственичката – българската дизайнерка Никол Андонова – с помощта на Аделина Ангелова от мебелна фирма CHUCHULINE правят възможен този прекрасен и елегантен проект. Удоволствие за всички ценители на стилния дизайн, в него умело са съчетани цветове и материали, а той създава визия за модерност, предразполагащ уют и релаксиращо спокойствие.

Прекрасен и различен – това е усещането, което оставя у всеки гост апартаментът. Още от входа човек попада в обширно бяло входно пространство, в което правят впечатление вратите от МДФ с характерната си 3Д шарка, вграденият гардероб и паркетът. Всичко е от орехово дърво.

   

Кухнята – супермодерна лаборатория за майсторски кулинарни шедьоври – е обзаведена с висш клас електроуреди от Германия Kuppersbusch. Плотът е каменен, дървените шкафове са с особена плетеница – запазена марка на мебелната фирма. Специфичният цвят на ореха чудесно се комбинира със сивото в различните му нюанси и ябълковозелено за различните аксесоари. Прави впечатление дървеният таван и оригиналното осветление.

 В трапезарния кът, който плавно прелива от кухнята, откриваме добре подбрана правоъгълна маса от стъкло в ябълковозелено и два вида столове. Акцент и тук е осветлението над масата, което блести като капчици кристал.

В просторният хол мебелите не са много, но са внимателно подбрани. Към удобният и функционален италиански диван и пуф откриваме ниска холна масичка с неправилна форма. Цветовата гама от орех, сиво и зелено е разнообразена със свежо жълто. Продължава серията с оригиналното осветление този път във вид на лампион и полюлей. Подбрани с вкус произведения на изкуството говорят за естетически вкус и стил.

Спалнята на младото семейство е един топъл и тих оазис на спокойствието. Всъщност това са бившите кухня и хол на единия апартамент. Освен голямото легло, правено по поръчка, впечатлява кубът – вграденото в обема на спалнята гардеробно помещение, още една оригинална и нестандартна идея. Като два изкрящи диаманта светят висящите лампи над спалнята, а стол, облечен в сива мъхеста материя маркира кът за гримиране в единия край на спалнята.

Детската стая за малкия мъж е обзаведена с две легла и е на два етажа. Но второто ниво е предвидено за игра. Там откриваме приказни къщички, с пързалки, стъпала – шкафчета и много други прекрасни дреболии, които правят от стаята вълшебен дом като например дъската за рисуване, къщичките за птици, стилизираното дърво по гардероба. Цветовата гама тук е успокояващо бежово и сиво.

Двете бани – към спалнята и детската стая – носят характерните особености на своите обитатели. Едната е в по-тъмни тонове, но стилна и елегантна. Другата е светла и очарователна с артистично налепените плочки и огледала.

„Тежък” кабинет – с масивни мебели, кожен диван и кресло – предлага на собственика си необходимото спокойствие за работа, бизнес срещи и кореспонденция.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведе своя коментар
Вашето име