Сгушено селце ни очаква, разположено на няколко километра от град Айтос. Отзоваваме се на поканата на младото семейство Гюлсевер и Хасан.

Отлично съчетание на бяло и бордо, масивни носещи колони и дървена ламперия на стени и таван, една гаранция за стабилност и настроение.
Многопластово архитектурно решение и американски сглобяем модел стълбище с впечатляващ парапет.
Художествена цветова комбинация със свежи акценти и оригинални и модерни мебели.

 

„Съпругът ми е работил десет години в Испания, като строител. По традиция, решава да издигне собствена къща в двора, където е къщата на родителите му. След сватбата ни се заехме да обзавеждаме жилището, като ми беше гласувано пълно доверие. За четири месеца обзаведохме дома и се нанесохме.

Камина и телевизор са вградени в декоративно пано от естествен камък.

С усмивка си спомням за безсънните нощи, когато преглеждах списания и сайтове за обзавеждане. Сега и двамата пристъпваме прага на къщата с пълноценното усещане за „нашия дом”. Верандата се получи точно такава, каквато си я мечтаехме.

Кухненският сектор е изработен от майстор по чертеж на Гюлсевер.

Бяла, просторна с мебели от палети. Гранитогресът постави Хасан в земни тонове, на чийто фон изпъква още повече колорита на росно зеленото в къта за кафе. Коридорът е просторен и удобен разположен под буквата „Г”.

Под стълбищното пространство е склад, който затворихме с врати от дървени греди в искрящо бяло. Банята е разделена на две и така се получи мокро преддверие и основна баня. Дневната, изненада дори нас с крайния резултат. Избирахме, променяхме, напасвахме предложенията на майсторите, но в крайна сметка, нашия дом ни се отплати за огромното желание, с което постигахме всяка промяна.

Зонирането се получи добре, съобразявайки се с даденостите на помещението. Кухнята ни е разположена до вратата на дневната, под ъгъл. Чертежът на кухненските мебели е мой. Бяло и стъкло, тази магия ме беше завладяла и не успявах да избягам от нея. Ретро готварската печка открихме, след дълго обикаляне в магазин „Зора”. Част от мебелите са майсторска изработка, други открихме в Бургас, а останалата част поръчахме от Турция. Ламинатът е оригинален и е подходящ фон за искрящата белота. Трапезарията е удобна и елегантна обединявайки водещите цветове. Холът разположихме между френските прозорци. Тук опушено кафявото с кадифен оттенък, осигурява пълноценна отмора, с поглед насочен към пламъка на електрическата камина или телевизионния екран. Малката ниша, която при строежа е била предвидена за килер, превърнахме в оригинален кът с витрини. Подсилихме осветлението, съобразявайки го със съвременните тенденции и така всяко кътче е огряно подобаващо. Спалнята ни е в топлата нежност на успокояващите тонове от палитрата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведе своя коментар
Вашето име