Казвам се Валя Генчева и съм от гр. Варна. След като дълго време искрено се радвах на цветята и градините на хората реших да покажа и моите цветя.

Офисът на фирмата ни се намира в центъра на Варна в една стара къща с прекрасна тераса. Именно тук създадох моя цветен оазис. Сутрин първо излизам при цветята и вечер при тях приключва работния ми ден. Те ми дават много радост и енергия, а аз на тях цялата си любов.

Всички саксии от терасата са облепени с PVC фолио. Работата ми е свързана с направата на много табели и рекламни надписи и от фолията остават много изрезки, които реших да оползотворя. PVC фолията са много благодатен материал и ги има в много красиви цветове, лесно се лепи и всяка дори най-грозната саксия засиява.

Саксиите от снимка B и C са направени от големи бидони от минерална вода. Изрязах горната част и я облепих с фолио. Саксия B е украсена с цветя изрязани на режещ плотер, а цветята на саксия C изрисувах съвсем произволно върху хартията която държи фолиото, след което изрязах и залепих.

Сандъчетата от снимки 3, 4, 7, 8 и А са направени от големи кутии от сладолед  по същия начин облепени с фолио и украсени с изрязани от фолио цветя. На снимка 5 се виждат горните части от изрязаните туби минерална вода. Оранжева и зелена, облепени и обърнати обратно във висящи цветарници.

На снимка 6 стойките, които се виждат с поставени върху тях саксии, са направени от държателите на PVC фолията.

Прекрасните цветя в саксиите са петунии, латинки, кълдъръмчета, мушката и др. На снимка 5 малките цветарници, които се виждат на преден план съм оплела от найлонови торбички. Ако проявявате интерес мога да ви изпратя снимки с различни неща оплетени от торбички. Желая успех на списанието, а на вас здраве и много творчески ентусиазъм.

Поздрави: Валя Генчева.

 

 Скъпи приятели,
Рубриката “Светъл пример” се прави от вас. С нетърпение очакваме вашите писма, свързани с балкони, тераси, градини, къщи, апартаменти, направи сам…. и изобщо в цялостния тематичен обхват на страницата и сайта КЪЩА И ГРАДИНА. 
А ако се затруднявате в показването на вашите интересни идеи и постижения, се обадете и ние ще ги заснемем, опишем и покажем.  

  Поздрави:                                                                                                                Сп. КЪЩА И ГРАДИНА

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведе своя коментар
Вашето име