Коледа – едно пропито с любов вълшебство, тайнство – наситено от векове с най-красивите очаквания за сбъдване на нашите желания, породени от всеки полет на  сърцата ни към божествения ритъм на вселената – сбрала всичко в едно и мъките  и радостите ни.

Коледа – един поглед към БОГ, когото все молим мълчаливо да ни дари с онази трептяща любов,  наситена с истинност  и нежен коледен звън. Мълчание изпълнено с обич  и снежно-бяла красота.

Коледа – тя не е само един ден от Декември… Тя е целият ни път към възвишеното, към неземното, към величествената тайна на рождеството на Христос.

Тя е онази магическа съвкупност сбрала в себе си нашата равносметка, покаяние, смиреност и мечти в един невероятен коледен микс изразен с нашето желание да внесем тържественост и пищност, за да подчертаем неговата значимост.

Всички се молим на божията майка, да ни научи да обичаме с онази безпрекословна нейна, майчина обич! Затова издигаме в култ този ден – рождението на нашия спасител!!!  Вътрешно усещане за празник изпълва въображението ни и готовността ни да превърнем домовете си  в храмове на тази несравнима обич.

Коледа не се описва с думи, тя е силна енергия подчинена единствено на доверието и любовта. Подготвяме домовете си за да посрещнем това вълшебно време, изпълнено със своето невероятно тайнство. Пръстите ни бавно се разлистват и започват да творят любов…

Този дом, в този миг, принадлежи с цялото си великолепие и уют на  Коледната нощ! Изобилие, подчертан вкус, финес и класа лъхат от всяко кътче там! Изградените  ярко детайли сами говорят за своето съвършенство – сребърните прибори, стъклениците пълни с амброзия, коледните венци, наситените със многоцветие коледни топки накацали като снежинки върху пуснатите навсякъде елхови клони, ангели, феи, меки галещи тъкани, приканващи възглавници, напевно тиктакащ часовник, отброяващ оставащите часове до празника.

Всичко показва колко е значима Коледата в сърцата на своите стопани… преплитайки със страст силата на мъжкия пулс с гладката изящност на изискания, мек женски вкус….

Тук пространството е едно от нещата, които предразполагат към по-обемни детайли в декорацията, развихряне на въображението и в съчетание с безкрайната енергия и прецизност на своята стопанка, той грее винаги  уникален, изненадващ и безупречен.

Коледната нощ е тази , в която даваме израз на най съкровените си желания, а когато много силно желаем нещо…то се сбъдва, спохожда те с цялата си феерия и сила… А когато  те докосне любовта – пеят празнични камбани, ангели свирят ликуващи песни, феи леко те галят с дъха си…

В този празничен дом Коледа винаги е различна, без наложени стереотипи – била е златна, червена, бяла, черна, лилава, тюркоазена… А тази ще бъде любовна… мълчалива, чувстваща, вярваща, радостна, грижовна, топла,  прочетена задъхано, на срички, до най-дълбокото на две сладки тайни. Защото празникът е светъл когато ти е топло на сърцето и душата, а когато е и споделен тогава… просто се огледайте и вижте как от всеки кът в този дом струи съвършенство!

Когато обичате… Тогава… Разбирате ли? Всичко е любов, а Коледа – най-много! Сътворете, създайте и сбъднете вашите желания тук и сега. Направете вашият дом топъл, обгърнете го с любов и  го украсете със сърцата си, за да посрещнете цялото щастие, което сте си пожелали подобаващо!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведе своя коментар
Вашето име