untitled

Красивите неща трябва да се продават красиво, на красиви места. Звучи като тавтология, но се оказа истина. Убедени сме, че времето на тротоарната търговия свърши. Все повече хора се отказват от безкрайното бродене между неугледни щандчета и примитивни бараки в импровизирани пазарчета, тип битак.

И предпочитат и за разходка, и за покупки добре осветените и елегантни молове. Tова не е случайно. Търговците разбраха, макар и по-бавно от

потребителите, че да купиш нещо, е не само въпрос на необходимост, но и удоволствие и забавление. Особено когато купуваш цветя!

В повечето големи европейски градове пазарът на цветята е местна забележителност, на която не просто се продават и купуват растения. Това е красива

и доста печеливша атракция.

В новия, амбициозен проект за ПАЗАР НА ЦВЕТЯТА са заложени всички възможности тази красива и много популярна търговска дейност да намери своето цивилизовано място.

В огромната покрита и добре структурирана площ на пазара има 15 малки магазинчета, с добре остъклени витрини и всички удобства, за онези, които предпочитат стационарен начин на продажба. Тъй като в бизнеса с цветя има специфични стилове, ако сте търговец, може да наемете едно от 34-те паркоместа за бусове, камиони и дори тирове. И да продавате директно от каросерията. Всяко паркомясто е снабдено с електричество. Има специализирана мивка за растенията, както и сервизни помещения.

Във входната част е добре оборудваната изложбена зала, в която могат да се провеждат презентации, прожекции и тематични срещи. Елегантно кафе затваря рамката на портала на отсрещната страна.

Пазарът има денонощна охрана, осветление и видеонаблюдение.

Красивият раздвижен покрив над халето е истински архитектурен шедьовър. Комбинацията от прозрачни и ажурни части, раздвижената графика и разнородни материали превръщат този елемент в поетичен завършек на цялата композиця. А над самия централен вход има живо покривно пространство. До зеления покрив се достига от административните помещения.

За клиентите на пазара има осигурен паркинг, пред пазара спират автобуси №83 и №86. Недалеч е спирката на метрото.

 

 

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведе своя коментар
Вашето име